Forside Instagram Facebook

Update

Heisann!

Skal bare oppdatere dere om at det ikke er noe serlig å oppdatere om! Har dessverre ikke sjedd så mye siden sist..  Jeg har vært og tatt vaksine, altså hepatitt dose 1 og 2 og betalt inn andre delen av delbetalingen til EF. Så for min del skjer det veldig lite. Men her om dagen fikk en i klassen min vite at han skulle til Nebraska!! Lucky guy! I tillegg blir det stadig vekk skevet innlegg på utrvekslingsidene på facebook at folk har fått seg vertsfamilie. Begynner å bli passe utålmodig selv om jeg vet at slike ting kan ta veeldig lang tid, men krysser fingrene  for at det ikke blir så lenge til jeg blir oppringt av EF!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ut å jogge i -13 grader ♥♥

 

Er det forresten noen andre utvekslingstudenter som er blitt tilbudt meningokokk-vaksinen mot hjernehinnebetennelse? 6 kommentarer
Jeg ble anbefalt den mot hjernehinnebetenelse jeg og!, vet ikke helt om jeg skal ta den eller ikke, men er jo en fordel, i og med at man som russ også blir anbefalt å ta den, og da har jo vi alderede tatt den hvis vi tar den nå :)

Lotte Victoria

08.02.2013 kl.21:17

Jannicke Haugen: ja, det e jo helt klart en fordel! Men så va den jo ganske dyr da..

Rebecca

20.02.2013 kl.01:11

Gled deg til utveksling! Er et helt fantastisk minnerikt år :)

Rebekka

24.02.2013 kl.15:01

Så fin blogg du har! Jeg skal også på utveksling, reiser med Explorius :)

Inger Mari - USA 2013-14

03.03.2013 kl.22:16

Hei, jeg tenkte å linke til utvekslingsblogger. Er det greit om jeg linker til deg?

sirisolem

20.03.2013 kl.13:43

Linket deg :D

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic"
Hei, mitt navn er Lotte Josefsen og jeg er på utveksling i USA i Ontario, Oregon skoleåret 13/14. Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan kontaktes på facebook eller på mail. Mailen min er Lottejosefsen@yahoo.no :)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits