Forside Instagram Facebook

EF camp og visumsøknad

Heihei! Det er fryktelig lenge siden sist jeg har oppdatert bloggen! Har ikke vært innom her på 3 måneder tror jeg! uups..

Forige helg var det EF camp i Oslo! Vi overnattet på Haraldsheimen(?) hele helgen og ble kjent med andre EF studenter som skulle til både USA og England. Det var utrolig koselig! Vi hadde en del informasjonsmøter og aktiviteter. Der var det blandt annet en tidligere utvekslingsstudent, EF staff fra USA, England og Norge selvfølgelig. Kjempelærerik helg! 

Mens vi var i Oslo var det meningen at vi skulle søke om visum på ambasaden men dessverre var det noen papirer som ble forsinket og derfor må noen av oss ned til Oslo igjen om et parr helger for å dra på ambasaden. Det var utrolig kjedelig, men får vertfall en ekstra Oslotur da! 

 

Har vært helt sykt varmt her i de siste ukene! Hvertfall med tanke på at vi nettopp er gått inn i juni måned! Har vært opp mot 30 grader her flere dager. Det har vært helt fantastisk.

Har forresten vært og tatt hjernehinnebetennelse vaksine og en 4. dose med kikkhoste siden sist. Alt som er igjen nå er dose 3 av hepatitt og så er jeg ferdig vaksinert.

Har heller ikke fått vertsfamilie siden sist.. Det er ganske kipt å ikke vite hvor man skal bo ennå. Det er så utrolig mange som får vertsfamilie for tiden at jeg begynner å bli en smuule utålmodig. Håper virkelig at det ikke drøyer så veldig mye lengere nå før jeg får den endelige telefonsamtalen! Det begynner å krible i magen av å tenke på det. Gleder meg

 

- Lotte... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic"
Hei, mitt navn er Lotte Josefsen og jeg er på utveksling i USA i Ontario, Oregon skoleåret 13/14. Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan kontaktes på facebook eller på mail. Mailen min er Lottejosefsen@yahoo.no :)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits