Forside Instagram Facebook

Vertsfamilie

Da har jeg også endelig fått vertsfamilie! På onsdag i forige uke fikk jeg en telefon fra mamma om at jeg hadde fått familie! Jeg tenkte at det må være for godt til å være sannt, og det var det også på en måte.. Dagen etter ringte de fra EF å fortalte at familien var usikker på om at de hadde mulighet til å ha oss boende der i et helt år så de måtte sette seg opp som velkomstfamilie istedet.. MEN nå vet jeg hvertfall hvilken by jeg skal til! Ontario i Oregon. Det er en ganske liten by helt på grensen til Idaho. Jeg skal bo sammen med en Tysk student. Jeg har snakket litt med henne og hun virker utrolig snill. 

 

Har ikke fått noe mer informasjon hos EF ennå bortsett fra hva de heter, så jeg får ikke lov å kontakte dem ennå. Vet at det kan ta opp til 3 uker før man får all informasjonen.. Er en smuule utålmodig akkurat nå.. 

Var forresten i Oslo på fredag og fikset visum, så det får jeg i posten om 2-3 uker.

 

Vet at skolen i Ontario starter i slutten av August så nå er det ca. 2 måneder til jeg reiser!! Tiden har gått utrolig fort siden jeg satt med søknadspapirene for et år siden!

 

- Lotte... Én kommentar

starsandstripes

21.06.2013 kl.09:33

Åå gratulerer så mye!:)

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic"
Hei, mitt navn er Lotte Josefsen og jeg er på utveksling i USA i Ontario, Oregon skoleåret 13/14. Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan kontaktes på facebook eller på mail. Mailen min er Lottejosefsen@yahoo.no :)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits