Forside Instagram Facebook

Fram til nå i USA - Del 1

Lokal tid: 19:35

Hei! I dag er det onsdag og også den siste skoledagen denne uken! Lærerne har workday og foreldremøter de neste dagene så da har elevene fri fra skolen. Er utrolig godt å få slappe av med en ekstra lang helg. Mandag er en slags helligdag så da har vi heller ikke skole. Det betyr en fem-dagers helg! Blir muligens en tur til brendage, som er et skiiresort en time fra der jeg bor. Ellers skal jeg bare for det meste slappe av tenker jeg. 

Nå er det ikke mange dagene igjen til jeg har vært her i 6 måneder! Veldig spennende! Men anyways, siden jeg ikke har blogget noe som helst (bortsett fra et lite usselt innlegg fra dagen jeg kom hit) så tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder fra ting som har skjedd her! Kommer til å fordele bildene på flere innlegg fordi det er ganske mange.

Dette er utsikten fra vinduet mitt.  Er ganske fint men er altså ikke mye å gjøre rundt her jeg bor.

Kornåkre var noe vi kunne se overalt når vi først kom hit. Sykt merkelig, haha. 

Det var utrolig kult å få tatt ut mine første dollar! $$

Boise fair! Det er som et utrolig stort tivoli. Det var veldig koselig, og fikk møte masse andre hyggelige utvekslingsstudenter.

Har druetre i hagen!

Første dag i kirka. Her står jeg inne i klesskapet mitt, som forøvrig er alt for stort for meg!Victoria's secret ♥

Her kan dere se litt av huset og hagen.


Louise og meg før første skoledag.To spente jenter som venter på at skolebussen skal komme.


Cheerleading.


Vi måtte jo selvfølgelig dra på drive-in kino mens vi var her. Det var en sykt gøy opplevelse, haha. Alle sitter bake i pickupene sine med hauger av tepper og puter og ser på dette store kinolerrete. Det var veldig koselig og noe jeg vil gjøre igjen før jeg drar.
Panda Express, namm!!Så startet footbal sesongen og alle kledde seg opp i skolens farger og møtte opp på kamper. Var ganske gøy når jeg endelig skjønte hva som foregikk, haha.Den gule skolebussen!

Her er alle utvekslingsstudentene på skolen! Adine fra Indonesia, Louise fra Tyskland, meg, Kira fra Tyskland, Valeria fra Italia, Koudy fra Mali og AJ fra Philippinene.

Louise og jeg på tur med Remington!... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic"
Hei, mitt navn er Lotte Josefsen og jeg er på utveksling i USA i Ontario, Oregon skoleåret 13/14. Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan kontaktes på facebook eller på mail. Mailen min er Lottejosefsen@yahoo.no :)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits