Forside Instagram Facebook

Video fra Imagine Dragons konserten

Lokal tid: 01:00

Filmet en del snutter fra konserten i går. Ble en del dansing så er ikke så veldig stødig på hånda, hehe. Konserten var utrolig bra, sugde litt at vi ikke hadde ståplass på gulvet da, men vi satt ganske nerme scena så gikk greit. Skulle filme mer men telefonen gikk tom for minne.. Jenta forran meg sang utrolig høyt gjennom hele konserten (can't say I blame her) og det høres ganske så godt på videoen. Spessielt under det siste klippet. Beklager for de forskjellig størrelsene på filmen men tenkte ikke helt over det når jeg filmet dem. Det var utrolig gøy når de kastet ballongene med konfetti ut til publikum. Og når alle tokk fram lysene på mobilen! Gorgeous.
Møtte disse to jentene under konserten! De to tyskerne til venstre og de to Norske til høyre. Var utrolig rart å snakke norsk igjenn men også utrolig deilig! Skjønner jo at norsken min har blitt sykt rusten gjennom disse 6 månedene. Skal bli gøy å komme tilbake til skolebenken igjenn etter en pause fra norsk i nesten ett år. Not. 

Jeg innså nettopp at på valentinsdagen er det nøyaktig 6 månder siden jeg kom til USA! Har faktisk en time til å farge håret mitt da + ingen skole <3<3 Det ser jeg virkelig fram til!2 kommentarer

mariaoverthepond

10.02.2014 kl.22:26

Åååå sykt misunnelig !!! Vet de kommer nærme her, men billettene er allerede solgt ut :/

Lotte Victoria

11.02.2014 kl.00:04

mariaoverthepond: Åh så kjipt! Var så urolig bra, og absolutt noe jeg ville gjort igjenn.

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic"
Hei, mitt navn er Lotte Josefsen og jeg er på utveksling i USA i Ontario, Oregon skoleåret 13/14. Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan kontaktes på facebook eller på mail. Mailen min er Lottejosefsen@yahoo.no :)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits