Forside Instagram Facebook

Timeplaan + header

Lokal tid: 17:45

Heisann

Nå har jeg endelig fått ut fingern og laget en enkel header. Kommer sikkert til å lage en ny når jeg får tatt senior pictures, som sikkert skjer en gang iløpet av neste uke. Så da kommer vell headeren om et par uker, heh. 

Uansett, tenkte bare at jeg raskt skulle vise dere hvordn timeplanen min ser ut. Og siden første semester allerede er over så gidder jeg ikke ta med for første semester. Er ikke så veldig forskjellig uansett.

 

1. time: English 12 eller Senior english som det også heter

2. time: Biologi 

3. time: Algebra 2

4. time: Calligraphy

Lunsj

5. time: Kjemi

6. time: US History

7. time: Spansk

 

Vi i starter altså klokken 8 hver morgen og har 50 minutter for hver time. Hver gang vi bytter time har vi 4 minutter på å gå fra det ene klasserommet til det neste. Må si jeg liker måten vi gjør det på hjemme mye bedre. haha. Man blir litt stressen når man må krysse hele skolen på 4 min og må gå mot store folkemengder. Ellers så har vi 25 minutter lunsj, tror jeg.. 

Forrige semester hadde jeg alle de samme fagene bortsett fra calligraphy, men i en annen rekkefølge. Hadde astronomi i stedet for calligraphy. Synes det er ganske greit og ha noen fag som ikke er så vanlige og som er litt mor morro enn bare faglig. Du får en litt med koselig og rolig skoledag.

 

//Random bilde fra Cali. Take me back... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarImage and video hosting by TinyPic"
Hei, mitt navn er Lotte Josefsen og jeg er på utveksling i USA i Ontario, Oregon skoleåret 13/14. Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan kontaktes på facebook eller på mail. Mailen min er Lottejosefsen@yahoo.no :)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits