Forside Instagram Facebook

Timeplaan + header

Lokal tid: 17:45

Heisann

Nå har jeg endelig fått ut fingern og laget en enkel header. Kommer sikkert til å lage en ny når jeg får tatt senior pictures, som sikkert skjer en gang iløpet av neste uke. Så da kommer vell headeren om et par uker, heh. 

Uansett, tenkte bare at jeg raskt skulle vise dere hvordn timeplanen min ser ut. Og siden første semester allerede er over så gidder jeg ikke ta med for første semester. Er ikke så veldig forskjellig uansett.

 

1. time: English 12 eller Senior english som det også heter

2. time: Biologi 

3. time: Algebra 2

4. time: Calligraphy

Lunsj

5. time: Kjemi

6. time: US History

7. time: Spansk

 

Vi i starter altså klokken 8 hver morgen og har 50 minutter for hver time. Hver gang vi bytter time har vi 4 minutter på å gå fra det ene klasserommet til det neste. Må si jeg liker måten vi gjør det på hjemme mye bedre. haha. Man blir litt stressen når man må krysse hele skolen på 4 min og må gå mot store folkemengder. Ellers så har vi 25 minutter lunsj, tror jeg.. 

Forrige semester hadde jeg alle de samme fagene bortsett fra calligraphy, men i en annen rekkefølge. Hadde astronomi i stedet for calligraphy. Synes det er ganske greit og ha noen fag som ikke er så vanlige og som er litt mor morro enn bare faglig. Du får en litt med koselig og rolig skoledag.

 

//Random bilde fra Cali. Take me back... Ingen kommentarer

Fram til nå i USA - Del 2

Lokal tid: 20:00

Heei!

Her kommer andre del med bilder fra tiden min her i usa. Bedre sent enn aldri sannt? Hiver bare med en kort forklaring til noen av bildene. Hvis det er noen av bildene som ser interesante ut og som dere vil høre mer om/ se flere bilder fra so let me know. 

 

Her har jentene og jeg vært på noe som heler Challenge day. Det er nesten ikke mulig og beskrive hva det er for noe, men som du kanskje kan se på bildet ovenfor så har alle 3 gråt. Det er rett og slett en veldig emosjonel dag hvor man snakker om alt fra småproblemer i skolen, til rusmisbruk eller dødsfall i hjemme. Du lærer så utrolig mye mer om hva som skjer i livene til medelever som du ikke hadde peiling på før. Det var utrolig spessielt og absolutt noe som jeg kunne tenke meg å få til i Norge. 

Random, men området vi bor i er et løk-dyrke området så det ligger løk ooveralt på høsten. Så vi stoppet like gjerne opp og tokk dem med oss hjem vi. 

Flere fotball kamper. Her er det begynt å bli ganske kaldt ute allerede.

Etter fotball kampene er det tid for bon fire og da er jo S'mores et must.

Tigerspirit!

Homecoming datene mine. Superkoselig. Homecoming i seg selv syns jeg er overvurdert.

Så en sen høstdag flyttet min kjære Tysker ut :((

Så var det oktober og jeg fikk carve(?) mitt første gresskar. Ekkelt.

Haha, flotte gresskar! De tre beste fikk ett parr dollar hver. 

Italienern min ♥

Første november dro vi til Seattle!Vi besøkte blandt annet tyggisveggen og the space needle!

Dr. MartensHaha, misslykket hoppebilde. 

Denne viften er fra Indonesiaa! 

Juledekorasjoneer

Aner ikke hva dette er men det var kjempe kult. heh

 

Kommer sikkert en del 3 ettervært.... Ingen kommentarer

Fram til nå i USA - Del 1

Lokal tid: 19:35

Hei! I dag er det onsdag og også den siste skoledagen denne uken! Lærerne har workday og foreldremøter de neste dagene så da har elevene fri fra skolen. Er utrolig godt å få slappe av med en ekstra lang helg. Mandag er en slags helligdag så da har vi heller ikke skole. Det betyr en fem-dagers helg! Blir muligens en tur til brendage, som er et skiiresort en time fra der jeg bor. Ellers skal jeg bare for det meste slappe av tenker jeg. 

Nå er det ikke mange dagene igjen til jeg har vært her i 6 måneder! Veldig spennende! Men anyways, siden jeg ikke har blogget noe som helst (bortsett fra et lite usselt innlegg fra dagen jeg kom hit) så tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder fra ting som har skjedd her! Kommer til å fordele bildene på flere innlegg fordi det er ganske mange.

Dette er utsikten fra vinduet mitt.  Er ganske fint men er altså ikke mye å gjøre rundt her jeg bor.

Kornåkre var noe vi kunne se overalt når vi først kom hit. Sykt merkelig, haha. 

Det var utrolig kult å få tatt ut mine første dollar! $$

Boise fair! Det er som et utrolig stort tivoli. Det var veldig koselig, og fikk møte masse andre hyggelige utvekslingsstudenter.

Har druetre i hagen!

Første dag i kirka. Her står jeg inne i klesskapet mitt, som forøvrig er alt for stort for meg!Victoria's secret ♥

Her kan dere se litt av huset og hagen.


Louise og meg før første skoledag.To spente jenter som venter på at skolebussen skal komme.


Cheerleading.


Vi måtte jo selvfølgelig dra på drive-in kino mens vi var her. Det var en sykt gøy opplevelse, haha. Alle sitter bake i pickupene sine med hauger av tepper og puter og ser på dette store kinolerrete. Det var veldig koselig og noe jeg vil gjøre igjen før jeg drar.
Panda Express, namm!!Så startet footbal sesongen og alle kledde seg opp i skolens farger og møtte opp på kamper. Var ganske gøy når jeg endelig skjønte hva som foregikk, haha.Den gule skolebussen!

Her er alle utvekslingsstudentene på skolen! Adine fra Indonesia, Louise fra Tyskland, meg, Kira fra Tyskland, Valeria fra Italia, Koudy fra Mali og AJ fra Philippinene.

Louise og jeg på tur med Remington!... Ingen kommentarer

Video fra Imagine Dragons konserten

Lokal tid: 01:00

Filmet en del snutter fra konserten i går. Ble en del dansing så er ikke så veldig stødig på hånda, hehe. Konserten var utrolig bra, sugde litt at vi ikke hadde ståplass på gulvet da, men vi satt ganske nerme scena så gikk greit. Skulle filme mer men telefonen gikk tom for minne.. Jenta forran meg sang utrolig høyt gjennom hele konserten (can't say I blame her) og det høres ganske så godt på videoen. Spessielt under det siste klippet. Beklager for de forskjellig størrelsene på filmen men tenkte ikke helt over det når jeg filmet dem. Det var utrolig gøy når de kastet ballongene med konfetti ut til publikum. Og når alle tokk fram lysene på mobilen! Gorgeous.
Møtte disse to jentene under konserten! De to tyskerne til venstre og de to Norske til høyre. Var utrolig rart å snakke norsk igjenn men også utrolig deilig! Skjønner jo at norsken min har blitt sykt rusten gjennom disse 6 månedene. Skal bli gøy å komme tilbake til skolebenken igjenn etter en pause fra norsk i nesten ett år. Not. 

Jeg innså nettopp at på valentinsdagen er det nøyaktig 6 månder siden jeg kom til USA! Har faktisk en time til å farge håret mitt da + ingen skole <3<3 Det ser jeg virkelig fram til!2 kommentarer

Imagine Dragons konsert

Lokal tid: 11:40

Fikk imagine dragons-konsert biletter i julestrømpen hos vertsfamilien til jul. Så i dag skal jeg på imagine dragons konsert! Super ståkaa! Fikk to biletter og så har vsøster en bilett, så jeg skal dra sammen med tyskern min og vsøster. Vi drar til Boise i ett-tiden og skal tilbringe dagen på senteret. Konserten starter klokka 7 og er ferdig rundt 10:30. Tror en annen norsk utvekslingsstudent fra norge skal dit; Ei av de jeg såv på rom sammen med på EF's preparation camp i Oslo.

Louisemor på Venice beach i Cali.

 

Imagine Dragons - On top of the world

 


ps: Har byttet design og er fremdeles et par ting som må fikses, men jeg er på saken! Header kommer ettervært.

ps2: Holder på å lage et innlegg med bilder fra August - Januar slik at dere kan se hva som har foregått. Kommer sikkert en gang i neste uke. ... Ingen kommentarer

California

Forige uke dro jeg på tidenes ferie til California! Dro sammen med Valeria, Louise og henners vfamilie og en familievenn. Vi dro først til Los Angeles og var det i 5 dager før vi dro videre til San Diego i 3 dager. Vi dro til Disnayland, Universial studios, Hollywood skiltet, rodeo drive, santa monica pier, venice beach osv. Det ver en fantastisk morro feire og jeg er utrolig takknemelig for at familien orket å dra med seg 3 utvekslingsstudenter til Cali! Tenkte egentlig bare å poste bilder fra turen, so here we go

Måtte jo selvfølgelig innom In-n-out burger
Venice beachFrokost på ihop! Tidenes beste frokost


Disneyland
Tawni, Cali, Vale, Louise, Meg, Derek og Ray i bakgrunnen


Space mountain berg-og-dal bane. Trodde ikke jeg var en berg-og-dal bane person men jeg likte det overaskende godt.


Toon town


Santa monica pier


Universial studios


Vi dro innon Bubba gump for middag etter universial studios


San Diego

Været var fantastisk bra i Cali med sol, blå himmel og mist 17 grader hver dag. Gikk for det meste rundt i shorts og tshorte! Det var utrolig trist å komme tilbake til Ontario som var tåkete, overskyet og kaldt... Vil bare tilbake til California. Hadde faktisk kunne tenkt meg å bo i LA mens jeg er ung. Trivdes veldig bra! Gleder meg til været her blir litt bedre. Er veldig grått og trist for tiden. ... Én kommentar

Etter nesten 6 mnd

Fant jo fort ut at denne blogginga var absolutt ikke noe for meg! Bloggen har jo bare fått stått å forfalt siden jeg kom hit. Den ble rett og slett bare glemt helt av. Det er en del som har etterlyst innlegg og i dag klarte jeg endelig å huske passordet til bloggen, så da tenkte jeg at jeg kunne gi denne blogginga ett nytt forsøk. Og siden jeg sitter inne med en kraftig forkjølelse og ikke har noe spesielt jeg skulle gjort uansett så kan jeg jo starte i dag.


Santa Monica Pier2 kommentarer

Oppdatert utvekslingsutfordring

Når bestemte du deg for å dra til USA?

Det var egentlig veldig mye frem og tilbake. Jeg var utrolig usikker på om jeg ville takle det å være helt alene på en plass jeg aldri hadde ver før. Men så tenkte jeg at jag garantert kommer til å angre om jeg ikke dro så da ver det bare å komme i gang med søknadsprosessen!

 

Hvorfor valgte du USA?
Jeg valgte usa fordi at jeg har hørt så mye om at amerikanere er så venlige osv., jeg vil lære mer om kulturen, oppleve tradisjoner på en annen måte enn hjemme og ikke mist lære språket bedre!
 

Hvorfor vil du dra på utveksling?
Jeg vil oppleve noe nytt, møte mennesker fra andre deler av verden og se nye ting!

 

Hvordan var intervjuet med EF? 
Intervjuet mitt var ganske kort og greit. Det var over telefon med en hyggelig dame fra EF. Hun stilte meg noen spørsmål på norsk og så noen på engelsk og det gikk egetlig ganske fort.
 

Har du opplevd noe negativt med EF? 
Det eneste må være at det var noe krøll med papirer og måtte derfor reise ned til Oslo to ganger. Litt unødvendig men men. 
 

Vil du anbefale dem?
Ja, så absolutt! Helt i starten var jeg ganske usikker på hvilken organisasjon jeg skulle velge og jeg valgte EF fordi det var den eneske organisasjonen (som jeg vet om ivertfall) som ikke har noen underorganisasjoner. Det er bare EF som styrer! noe som jeg synes er veldig bra! I tillegg så var det EF jeg fikk mest informasjon av i starten. Da jeg bestillte brosjyrer bestillte jeg fra en rekke andre organisasjoner i tillegg og EF ringte meg for å snakke med meg om dette, noe jeg satt stor pris på.
 

Har du fått vertsfamilie?
Ja, har fått vertsfamilie i Oregon og er superfornøyd!

 

Hvordan er byen du skal til?

Det vet jeg ikke så mye om. Fant veldig lite info om byen på nett, men den er ganske liten. Bare 11 tusen innbyggere tror jeg.


Hva skal du gi til vertsfamilien?

Aner ikke. Om noen har noen ideer som de vil dele med meg så er jeg evig takknemmelig.
 

Når fikk du vertsfamilie?

11. juni!

 

Er det noen muligheter for shopping der du skal?

Er usikker, men byen ligger bare ca. 1 time fra den største byen i Idaho, Boise så regner med det blir noen turer dit ja! 
 

Er du god i engelsk?
Nei, vil ikke si jeg er så god i engelsk. Men har hørt at de fleste nordmenn er gode i engelsk (i forhold til de i mange andre land) med de tror/vet det ikke selv så satser på at engelsken min er brukbar.
 

Hva vil du gjøre etter vgs?
Jeg vet ikke ennå. Jeg har tenkt på å kanskje ta ingeninørstudiet, men er bare en tanke. Har ikke satt meg så bra inn i det ennå.

 

Hvordan skal du pakke?

Nei, jeg vet ikke. Tar vell med meg favorittplaggene regner jeg med! Tar sikkert ikke med meg så alt for mye klær så jeg får shoppet en del, haha.

 

Hva er det du bare må gjøre/se når du er i USA?
Det er så masse jeg har lyst til å se å gjøre i usa! Lagde et innlegg med noen av tingene jeg kunne tenke meg å gjøre for noen månder siden. Innlegget finner dere her.
 

Skal du på camp i NY og gleder du deg?
Det var planen, men måtte avbestille :/
 

Får dere t-skjorte eller noe dere må reise i?
Vet ikke om vi må reise i den men vi fikk en t-skjorte når vi var på forberedelsescampen i Oslo.


 

Har foreldrene dine støttet deg hele veien eller har de vært skeptiske?
Pappa ville helst ha meg hjemme men han lot meg få dra! Mamma har vert veldig støttende og har sagt at vis jeg vil reise noen steder så er tiden for å gjøre det nå!
 

Skal noen av vennene dine på utveksling?
Ja, en fra klassen skal, en fra gammelklassen på ungdommskolen og ei barndommsvenninne, så det er et parr stykker jeg vet om ja. 
 

Når reiser du?
Tror jeg reiser mellom 7. og 9. August men det er ikke avklart ennå.
 

Anbefaler du folk å dra på utveksling?
Hehe, vi får se hvordan året går. 

Skal du på noen arrangerte turer i løpet av året?
Har utrolig lyst å dra til Hawaii! Håper tiden og pengene strekker til!
 

Hvem betaler?
Mamma og pappa.♥
 

Skal du drive med en spesiell sport når du er der?
Har lyst til å prøve volleyball hvertfall! Får se hvilke sporter som tilbys der nede!
 

Hva er de 3 viktigste tingene du bare MÅ ha med til USA?
Mobil, PC og melkesjokolade♥
 

Hva gleder/gruer du deg mest til?
Jeg gleder meg til å oppleve Amerika! Jeg gruer meg til flyreisen og første skoledag! 


Hvor mange dager er det til du reiser?
Ca. 29 dager! 

Hvordan tror du skolen der vil være?
Det blir sikkert masse lekser! Det bir sikkert mye jobb så trenger nok å omstille meg litt der ja!


Første dag på High School- hvordan vil du sosialisere deg?
Håper på å fa dra ned litt tidlig slik at jeg rekker å bli kjent med noen, kanskje via kirken eller sport, før skolen begynner!

Har du en kjæreste som du reiser i fra?
Nei.
 
Hvilket karakternivå ligger du på i engelsk?
4 skriftlig og 5 muntlig tror jeg.. Eller kanskje det er omvendt?
 
Tror du at du kommer til å få hjemlengsel?
Ja helt klart! Kommer til å savne alle vennene mine, familien og alle dyrene.2 kommentarer

Update

Heisann!

Skal bare oppdatere dere om at det ikke er noe serlig å oppdatere om! Har dessverre ikke sjedd så mye siden sist..  Jeg har vært og tatt vaksine, altså hepatitt dose 1 og 2 og betalt inn andre delen av delbetalingen til EF. Så for min del skjer det veldig lite. Men her om dagen fikk en i klassen min vite at han skulle til Nebraska!! Lucky guy! I tillegg blir det stadig vekk skevet innlegg på utrvekslingsidene på facebook at folk har fått seg vertsfamilie. Begynner å bli passe utålmodig selv om jeg vet at slike ting kan ta veeldig lang tid, men krysser fingrene  for at det ikke blir så lenge til jeg blir oppringt av EF!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ut å jogge i -13 grader ♥♥

 

Er det forresten noen andre utvekslingstudenter som er blitt tilbudt meningokokk-vaksinen mot hjernehinnebetennelse? 6 kommentarer

I dag

I dag gleder jeg meg til å dra til USA. Det er somregel mye fram og tilbake, og i dag er en slik dag der jeg går rundt med sommerfugler i magen å bare gleder meg! Har fått sendt inn alle papirene som skulle ha vert inne i dag! Det har jeg vert litt sent ute med ..

I går var jeg hos legen for å ta blodprøver, få fylt ut skjemaet ++ Så snart skal jeg på helsestasjonen for å ta vaksiner å tuberkolosetest! Det gruer jeg meg til..

En av yndlingssangen nå for tiden! The script - Hall of fame


Gruer med fælt til å reise fra denne lille karen da..
Ellers er alt bare suupert!

 

Noen som vet hvordan man får vekk webcam max logoen øverst på bildene?

 

-Lotte18 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2014 » August 2013 » Juli 2013Image and video hosting by TinyPic></a> Hei, mitt navn er Lotte Josefsen og jeg er på utveksling i USA i Ontario, Oregon skoleåret 13/14. Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan kontaktes på facebook eller på mail. Mailen min er Lottejosefsen@yahoo.no :)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits