Forside Instagram Facebook

Timeplaan + header

Lokal tid: 17:45

Heisann

Nå har jeg endelig fått ut fingern og laget en enkel header. Kommer sikkert til å lage en ny når jeg får tatt senior pictures, som sikkert skjer en gang iløpet av neste uke. Så da kommer vell headeren om et par uker, heh. 

Uansett, tenkte bare at jeg raskt skulle vise dere hvordn timeplanen min ser ut. Og siden første semester allerede er over så gidder jeg ikke ta med for første semester. Er ikke så veldig forskjellig uansett.

 

1. time: English 12 eller Senior english som det også heter

2. time: Biologi 

3. time: Algebra 2

4. time: Calligraphy

Lunsj

5. time: Kjemi

6. time: US History

7. time: Spansk

 

Vi i starter altså klokken 8 hver morgen og har 50 minutter for hver time. Hver gang vi bytter time har vi 4 minutter på å gå fra det ene klasserommet til det neste. Må si jeg liker måten vi gjør det på hjemme mye bedre. haha. Man blir litt stressen når man må krysse hele skolen på 4 min og må gå mot store folkemengder. Ellers så har vi 25 minutter lunsj, tror jeg.. 

Forrige semester hadde jeg alle de samme fagene bortsett fra calligraphy, men i en annen rekkefølge. Hadde astronomi i stedet for calligraphy. Synes det er ganske greit og ha noen fag som ikke er så vanlige og som er litt mor morro enn bare faglig. Du får en litt med koselig og rolig skoledag.

 

//Random bilde fra Cali. Take me back... Ingen kommentarer

Fram til nå i USA - Del 2

Lokal tid: 20:00

Heei!

Her kommer andre del med bilder fra tiden min her i usa. Bedre sent enn aldri sannt? Hiver bare med en kort forklaring til noen av bildene. Hvis det er noen av bildene som ser interesante ut og som dere vil høre mer om/ se flere bilder fra so let me know. 

 

Her har jentene og jeg vært på noe som heler Challenge day. Det er nesten ikke mulig og beskrive hva det er for noe, men som du kanskje kan se på bildet ovenfor så har alle 3 gråt. Det er rett og slett en veldig emosjonel dag hvor man snakker om alt fra småproblemer i skolen, til rusmisbruk eller dødsfall i hjemme. Du lærer så utrolig mye mer om hva som skjer i livene til medelever som du ikke hadde peiling på før. Det var utrolig spessielt og absolutt noe som jeg kunne tenke meg å få til i Norge. 

Random, men området vi bor i er et løk-dyrke området så det ligger løk ooveralt på høsten. Så vi stoppet like gjerne opp og tokk dem med oss hjem vi. 

Flere fotball kamper. Her er det begynt å bli ganske kaldt ute allerede.

Etter fotball kampene er det tid for bon fire og da er jo S'mores et must.

Tigerspirit!

Homecoming datene mine. Superkoselig. Homecoming i seg selv syns jeg er overvurdert.

Så en sen høstdag flyttet min kjære Tysker ut :((

Så var det oktober og jeg fikk carve(?) mitt første gresskar. Ekkelt.

Haha, flotte gresskar! De tre beste fikk ett parr dollar hver. 

Italienern min ♥

Første november dro vi til Seattle!Vi besøkte blandt annet tyggisveggen og the space needle!

Dr. MartensHaha, misslykket hoppebilde. 

Denne viften er fra Indonesiaa! 

Juledekorasjoneer

Aner ikke hva dette er men det var kjempe kult. heh

 

Kommer sikkert en del 3 ettervært.... Ingen kommentarer

Fram til nå i USA - Del 1

Lokal tid: 19:35

Hei! I dag er det onsdag og også den siste skoledagen denne uken! Lærerne har workday og foreldremøter de neste dagene så da har elevene fri fra skolen. Er utrolig godt å få slappe av med en ekstra lang helg. Mandag er en slags helligdag så da har vi heller ikke skole. Det betyr en fem-dagers helg! Blir muligens en tur til brendage, som er et skiiresort en time fra der jeg bor. Ellers skal jeg bare for det meste slappe av tenker jeg. 

Nå er det ikke mange dagene igjen til jeg har vært her i 6 måneder! Veldig spennende! Men anyways, siden jeg ikke har blogget noe som helst (bortsett fra et lite usselt innlegg fra dagen jeg kom hit) så tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder fra ting som har skjedd her! Kommer til å fordele bildene på flere innlegg fordi det er ganske mange.

Dette er utsikten fra vinduet mitt.  Er ganske fint men er altså ikke mye å gjøre rundt her jeg bor.

Kornåkre var noe vi kunne se overalt når vi først kom hit. Sykt merkelig, haha. 

Det var utrolig kult å få tatt ut mine første dollar! $$

Boise fair! Det er som et utrolig stort tivoli. Det var veldig koselig, og fikk møte masse andre hyggelige utvekslingsstudenter.

Har druetre i hagen!

Første dag i kirka. Her står jeg inne i klesskapet mitt, som forøvrig er alt for stort for meg!Victoria's secret ♥

Her kan dere se litt av huset og hagen.


Louise og meg før første skoledag.To spente jenter som venter på at skolebussen skal komme.


Cheerleading.


Vi måtte jo selvfølgelig dra på drive-in kino mens vi var her. Det var en sykt gøy opplevelse, haha. Alle sitter bake i pickupene sine med hauger av tepper og puter og ser på dette store kinolerrete. Det var veldig koselig og noe jeg vil gjøre igjen før jeg drar.
Panda Express, namm!!Så startet footbal sesongen og alle kledde seg opp i skolens farger og møtte opp på kamper. Var ganske gøy når jeg endelig skjønte hva som foregikk, haha.Den gule skolebussen!

Her er alle utvekslingsstudentene på skolen! Adine fra Indonesia, Louise fra Tyskland, meg, Kira fra Tyskland, Valeria fra Italia, Koudy fra Mali og AJ fra Philippinene.

Louise og jeg på tur med Remington!... Ingen kommentarer

Video fra Imagine Dragons konserten

Lokal tid: 01:00

Filmet en del snutter fra konserten i går. Ble en del dansing så er ikke så veldig stødig på hånda, hehe. Konserten var utrolig bra, sugde litt at vi ikke hadde ståplass på gulvet da, men vi satt ganske nerme scena så gikk greit. Skulle filme mer men telefonen gikk tom for minne.. Jenta forran meg sang utrolig høyt gjennom hele konserten (can't say I blame her) og det høres ganske så godt på videoen. Spessielt under det siste klippet. Beklager for de forskjellig størrelsene på filmen men tenkte ikke helt over det når jeg filmet dem. Det var utrolig gøy når de kastet ballongene med konfetti ut til publikum. Og når alle tokk fram lysene på mobilen! Gorgeous.
Møtte disse to jentene under konserten! De to tyskerne til venstre og de to Norske til høyre. Var utrolig rart å snakke norsk igjenn men også utrolig deilig! Skjønner jo at norsken min har blitt sykt rusten gjennom disse 6 månedene. Skal bli gøy å komme tilbake til skolebenken igjenn etter en pause fra norsk i nesten ett år. Not. 

Jeg innså nettopp at på valentinsdagen er det nøyaktig 6 månder siden jeg kom til USA! Har faktisk en time til å farge håret mitt da + ingen skole <3<3 Det ser jeg virkelig fram til!2 kommentarer

Imagine Dragons konsert

Lokal tid: 11:40

Fikk imagine dragons-konsert biletter i julestrømpen hos vertsfamilien til jul. Så i dag skal jeg på imagine dragons konsert! Super ståkaa! Fikk to biletter og så har vsøster en bilett, så jeg skal dra sammen med tyskern min og vsøster. Vi drar til Boise i ett-tiden og skal tilbringe dagen på senteret. Konserten starter klokka 7 og er ferdig rundt 10:30. Tror en annen norsk utvekslingsstudent fra norge skal dit; Ei av de jeg såv på rom sammen med på EF's preparation camp i Oslo.

Louisemor på Venice beach i Cali.

 

Imagine Dragons - On top of the world

 


ps: Har byttet design og er fremdeles et par ting som må fikses, men jeg er på saken! Header kommer ettervært.

ps2: Holder på å lage et innlegg med bilder fra August - Januar slik at dere kan se hva som har foregått. Kommer sikkert en gang i neste uke. ... Ingen kommentarer

California

Forige uke dro jeg på tidenes ferie til California! Dro sammen med Valeria, Louise og henners vfamilie og en familievenn. Vi dro først til Los Angeles og var det i 5 dager før vi dro videre til San Diego i 3 dager. Vi dro til Disnayland, Universial studios, Hollywood skiltet, rodeo drive, santa monica pier, venice beach osv. Det ver en fantastisk morro feire og jeg er utrolig takknemelig for at familien orket å dra med seg 3 utvekslingsstudenter til Cali! Tenkte egentlig bare å poste bilder fra turen, so here we go

Måtte jo selvfølgelig innom In-n-out burger
Venice beachFrokost på ihop! Tidenes beste frokost


Disneyland
Tawni, Cali, Vale, Louise, Meg, Derek og Ray i bakgrunnen


Space mountain berg-og-dal bane. Trodde ikke jeg var en berg-og-dal bane person men jeg likte det overaskende godt.


Toon town


Santa monica pier


Universial studios


Vi dro innon Bubba gump for middag etter universial studios


San Diego

Været var fantastisk bra i Cali med sol, blå himmel og mist 17 grader hver dag. Gikk for det meste rundt i shorts og tshorte! Det var utrolig trist å komme tilbake til Ontario som var tåkete, overskyet og kaldt... Vil bare tilbake til California. Hadde faktisk kunne tenkt meg å bo i LA mens jeg er ung. Trivdes veldig bra! Gleder meg til været her blir litt bedre. Er veldig grått og trist for tiden. ... Én kommentar

Etter nesten 6 mnd

Fant jo fort ut at denne blogginga var absolutt ikke noe for meg! Bloggen har jo bare fått stått å forfalt siden jeg kom hit. Den ble rett og slett bare glemt helt av. Det er en del som har etterlyst innlegg og i dag klarte jeg endelig å huske passordet til bloggen, så da tenkte jeg at jeg kunne gi denne blogginga ett nytt forsøk. Og siden jeg sitter inne med en kraftig forkjølelse og ikke har noe spesielt jeg skulle gjort uansett så kan jeg jo starte i dag.


Santa Monica Pier2 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2014 » August 2013 » Juli 2013Image and video hosting by TinyPic"
Hei, mitt navn er Lotte Josefsen og jeg er på utveksling i USA i Ontario, Oregon skoleåret 13/14. Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan kontaktes på facebook eller på mail. Mailen min er Lottejosefsen@yahoo.no :)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits