Forside Instagram Facebook

Utveksling 13/14

Heisann!

Jeg heter Lotte og bor i lille Narvik i Nordland. Går 1.klasse på frydenlund vgs og om ikke mindre en 1 år (!!) reiser jeg på utveksling til USA! Det kommer sikkert til å bli noen kjempe kule 10 måneder med massevis av gode erfaringer, der jeg kommer til å vokse veldig som person og bli mye mer selvstendig. 

Jeg reiser med EF og er superfornøyd så langt. Er det noen andre som skal på utvekling til usa 13/14 så er det bare å ta kontakt! 

Kommer ettervert til å komme mer her på boggen ang. utvekslinga, med siden jeg bare er i startfasen enda så blir det nok ikke så mange innlegg med det første. Er det noen som har noen spørsmål om utveksling, organisasjoner eller hva det måtte være så er det bare å ta kontakt!
- Lotte3 kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2014 » August 2013 » Juli 2013Image and video hosting by TinyPic></a> Hei, mitt navn er Lotte Josefsen og jeg er på utveksling i USA i Ontario, Oregon skoleåret 13/14. Jeg svarer gjerne på spørsmål og kan kontaktes på facebook eller på mail. Mailen min er Lottejosefsen@yahoo.no :)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits